Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Silmäyksikkö) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Oletko kiinnostunut monipuolisesta silmäsairaanhoitajan työstä?

Haemme sairaanhoitajaa 31.12.2022 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnaan silmäyksikköön. Sairaanhoitaja työskentelee silmäyksikössä poliklinikalla ja päiväkirurgiassa.

Hoidamme silmäpoliklinikka- ja silmäleikkauspotilaita arkisin klo 7.00 - 18.00. Meillä pääset kehittymään ja tekemään vaihtelevaa työtä silmäyksikön eri työpisteissä moniammatillisessa tiimissä. Pääset toteuttamaan itsenäistä sairaanhoitajan vastaanottotyötä. Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta silmäsairauksien hoidosta ja päiväkirurgisesta hoitotyöstä.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja lisäksi hyvät henkilöstöetuudet, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä työsuhdematkalipun. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella on ilmainen pysäköinti. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hakeminen

Edistämme hakua joustavasti ja tehtävä pyritään täyttämään mahdollsimman pian. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heli Ylitalo puh. 040 574 6993, 2.8. klo 9-10 ja 5.8. klo 13-14
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Lisätietoja

Silmäyksikkö

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaiset parkkipaikat sairaalan välittömässä läheisyydessä.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat