test

Sairaanhoitaja, Simolan palvelukeskus, Vesanto

Hakuaika päättyy  16.12.2022 15:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Vesannolle Simolan palvelukeskukseen, tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, sairaanhoitajaa toistaiseksi olevaan työsuhteeseen.

Simolan palvelukeskus sijaitsee rauhallisella alueella Vesannon keskustan tuntumassa, terveyskeskuksen kanssa samassa talossa. Asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ja turvallinen piha-alue. Palvelukeskuksessa on kolme erillistä yksikköä Pelakuu, Kuntovaari ja Myllykallio. Pelakuu on 20- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toimintakykyä ja omatoimisuutta tuetaan kuntouttavalla työotteella. Kuntovaari on 12-paikkainen palveluasumisen yksikkö. Yksikössä on neljä vuorohoitopaikkaa. Myllykallio on 14-paikkainen vaikeasti muistisairaille tarkoitettu yksikkö. Hoitajilla on TunteVa- hoitajamalli käytössä.

Sairaanhoitaja toimii työssään hoitotyön asiantuntijana ja työ on kokonaisvaltaista ikääntyneiden asukkaiden hoiva- ja huolenpitotyötä. Työhön kuuluu iäkkäiden hoivan laadun kehittämistä ja asukkaiden arjessa pärjäämisen tukemista. Sairaanhoitajan työssä korostuu kyky hoidon tarpeen arviointiin, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden hoidon koordinointi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2 644,52€/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona tehtävään sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä koulutustaitoa. Toivomme myös valmiutta työskennellä niin itsenäisestä kuin tiimissä, sekä paineensietokykyä ja kykyä päätöksentekoon.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haastattelut tehtävään aloitetaan hakuajan päättymisen jälkeen, 5.-9.12.2022.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pia Matinen, p. 044 788 5410 tai pia.matinen@vesanto.fi ja Niina Puranen, p. 044 282 5582 tai niina.puranen@vesanto.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan