test

Sairaanhoitaja, Simolan palvelukeskus, Vesanto

Hakuaika päättyy  31.3.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Vesannolle Simolan palvelukeskukseen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Simolan palvelukeskus sijaitsee rauhallisella alueella Vesannon keskustan tuntumassa, terveyskeskuksen kanssa samassa talossa. Palvelukeskuksella toimii kolme sairaanhoitajaa ja tähän joukkoon tarvitsisimme vahvistukseksi juuri sinua!

Sairaanhoitajana pääasiallinen sijoituspaikkasi on 13-paikkainen muistisairaiden yksikkö Myllykallio. Toimintamme perustuu kuntouttavaan hoitoon ja asukkaita osallistavaan toimintamalliin. Toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2 644,52 €/kk. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Olisitko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Arvostamme itseohjautuvuutta ja aitoa kiinnostusta asukkaidemme hoitoon. Sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi ja jakaa tätä osaamista eteenpäin työyhteisössämme. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa:
Simolan palvelukeskuksen esihenkilö Niina Puranen p. 044 2825582,
niina.puranen@pshyvinvointialue.fi
sekä
Läntisen alueen asumispalveluiden alue-esihenkilö Minna Leskinen p. 040 4894823,
minna.leskinen1@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan