Sairaanhoitaja, Simunanranta

Hakuaika päättyy  17.6.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Simunanrannan palvelukeskukseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kotiyksikkönä Sinulla on Lähdekoti.

Haemme sairaanhoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Simunanrannan palvelukeskukseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kotiyksikkönä Sinulla on Lähdekoti. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikössä toiminnan keskiössä on asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja läheisten/ omaishoitajien tukeminen. Yksikössämme pääset mukaan moniammatilliseen tiimiin, jossa asiakas on keskiössä. Asiakkaille järjestetään päivän aikana harrastustoimintaa, kuntoutusta ja muuta aktiviteettia.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaan tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä sairauksien hoidosta sekä luoda lyhytaikaisjaksoilla oleville asiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista edistävä ympäristö. Asiakaslähtöistä hoitoa toteutamme moniammatillisesti ottaen mukaan myös asiakkaan läheiset. Työssämme korostuvat kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyöhön sitoutunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista ja reipasta työasennetta, sitoutumista työhön sekä innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vuorohoitokodin vastaava hoitaja Jessica Toivo

Puh. 044 418 1580

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

Puh. 050 303 2049

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan