test
Sairaanhoitaja (sisäinen sijainen), keuhkosairauksien poliklinikka - Tampereen yliopistollinen sairaala

Keuhkosairauksien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jossa tutkitaan ja hoidetaan keuhkosairauksien erikoisalaan liittyviä epäiltyjä ja todettuja sairauksia. Sairaala toimii opetussairaalana.

Sisäisen sijaisen sairaanhoitajan tehtävänkuva on monipuolinen. Työtehtäviin sisältyvät lääkäri-hoitajavastaanotoilla toimiminen, tähystyspotilaiden hoitaminen tarkkailussa ja tähystystoimenpiteissä, hengitysvajauspotilaiden hoitaminen sekä hoitoon liittyvien laitteiden hallitseminen. Lisäksi tehtäviin sisältyvät aktiivinen hoitotyön ja uusien toimintamallien kehittäminen moniammatillisessa tiimissä. Sisäinen sijainen työskentelee pääasiassa keuhkosairauksien poliklinikalla, mutta myös tarvittaessa ja erikseen sovittaessa muissa toimi- ja vastuualueen eri yksiköissä.

Edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä halua kehittyä työtehtävien mukana.

Eduksi katsomme laaja-alaisen työkokemuksen sairaanhoitajan työstä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Johanna Jäppi, puh. 03 311 63108 ja ylihoitaja Riitta Koponen, puh. 03 311 63107. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.3.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Johanna Jäppi, puh. 03 311 63108 ja ylihoitaja Riitta Koponen, puh. 03 311 63107. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Elämänaukio, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat