test

Sairaanhoitaja, sisäinen sijainen, neuroalat, Tays

Hakuaika päättyy  29.9.2023 23:59

Hei sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut työskentelemään moniammatillisessa, innostavassa työyhteisössä erikoissairaanhoidossa? Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen neuroalojen sisäiseksi sijaiseksi.

Neuroalojen vastuualueeseen kuuluvat akuuttineurologian, neurokirurgian ja neurologian vastuuyksiköt. Tässä tehtävässä työskentely tapahtuu ensisijaisesti kiertäen aivoverenkiertohäiriöyksikössä ja neurologian vuodeosastolla, joihin suuri osa potilaista tulee hoitoon päivystyksenä.

Sairaanhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä, jossa vastaat osaltasi hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat potilaan neurologisten oireiden sekä elintoimintojen seuranta sekä kuntouttava hoitotyö. Potilaan ja läheisten ohjaus sekä tukeminen ovat työsi ydintehtäviä. Pääset myös toteuttamaan vaativaa lääkehoitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät. Pääset mukaan moniosaavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa lupaamme hyvän perehdytyksen ja ammatillisen tuen. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla voit vaikuttaa työvuoroihisi. Lisäksi saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy-toiminnan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Toivomme sinulta halua uuden oppimiseen, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia potilaslähtöisesti. Edellytämme lääkehoidon LOVe-verkkotestin suorittamista. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä työsuhteen alkamisen yhteydessä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 9.10.2023 tai tarvittaessa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on kokoaikainen ja työ on kolmivuorotyötä. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työsuhteeseen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Kiinnostuitko? Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta! Teethän sen pikaisesti sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Osastonhoitaja Tiina Salokanto, p. 044 472 9901 ja vs. ylihoitaja Saara Kotakorpi, p. 044 472 9919
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan