test

Sairaanhoitaja, sisätautien vastaanotolle, Mikkeli

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sisätautien vastaanotolle, Mikkeliin, 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja tärkeää työtä sisätautipotilaiden parissa! Kyseessä on erikoissairaanhoidon vastaanotto, jonka erikoisaloja ovat kardiologia, endokrinologia ja reumataudit. Toimimme moniammatillisena tiiminä, mutta pääasiallinen sijoittuminen tässä tehtävässä olisi kardiologian ja endokrinologian vastaanotoilla.

Olemme ajanvarauspoliklinikka, ja työskentelemme arkipäivisin klo 7.30 - 16.00 välisenä aikana. Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä tai muilta osastoilta ja vastaanotoilta konsultaation perusteella.

Sairaanhoitajat toimivat lääkärien työpareina ja heillä on mahdollisuus myös itsenäisen vastaanoton harjoittamiseen. Vastaanottotoiminnan suunnittelu ja järjesteleminen ovat oleellinen osa työtehtävää. Potilaan käyntiin voi sisältyä erilaisia lääkehoitoja, tutkimuksia ja toimenpiteitä.

Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa, mutta yksin ei tarvitse pärjätä, sillä saat aina apua kokeneilta kollegoilta. Tehtävänkuva on laaja, ja näin ollen sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattiaitoasi ja oppia uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä koulutusmahdollisuuksia.

Työyhteisönä arvostamme kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työskentelytapaa ja muutosmyönteisyyttä, sekä hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja. Kehittämismyönteisyys auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet sydämelläsi mukana toteuttamassa hyvää hoitotyötä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Osastonhoitaa Erja Pursiainen, p. 040 - 359 7243, erja.pursiainen@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan