Sairaanhoitaja (sisätautien vastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa sisätautien vastaanotolle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.11.2020-31.12.2021.

Sisätautien vastaanotto on osa erikoissairaanhoidon konservatiivisen alueen toimintaa. Kokonaisuuteen kuuluu kardiologian, reumatologian ja endokrinologian erikoisalat.

Haemme sisätautien vastaanotolle, kardiologian tiimiin innokasta osaajaa. Tehtäväsi on toimia erikoissairaanhoidon vastaanotolla tahdistinhoitajana ja perehtyä tahdistimien etäseuranta-asioihin Essoten alueella. Lisäksi toivomme sinun kehittävän ja toteuttavan kanssamme vajaatoimintapotilaiden polikliinista hoitotyötä. Tarjoamme päivätyön ja koulutusta alan toimijoiden avustuksella.

Olemme myös mukana tutkimushankkeessa, joka pyrkii kehittämään digitaalista etämonitorointi - ja seurantamallia sydämen vajaatoimintapotilaiden omahoidon tukemiseksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja intoa heittäytyä moniammatilliseen kehitystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi luetaan kokemus akuuttien sydänpotilaiden hoitotyöstä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Erja Pursiainen, puh. 040 359 7243, sähköposti: erja.pursiainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35 -37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!