test
Sairaanhoitaja, sisätautien vuodeosasto - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalaan sisätautien vuodeosastolle 33-34.

Nyt on mahdollisuus päästä työskentelemään mukavassa työyhteisössä monipuolisen työn parissa. Tarjoamme sinulle riittävän perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden saada mentori tukemaan ammattillista kasvuasi uusien haasteiden keskellä. Kokemus sisätautipotilaan hoidosta on eduksi, mutta tärkeämpää on vastuullinen ja kehitysmyönteinen työote sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Sisätautien vuodeosastolla 33-34 hoidamme yleissisätautisten potilaiden lisäksi potilaita, joilla on diabetes, maksa- ja suolistosairauksia, munuaissairauksia, infektio- ja reumasairauksia tai ihosairauksia. Toteutamme hoitotyötä moniammatillisesti tiimi- ja parityöskentelynä. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämän rokotussuojan.

Kysy rohkeasti lisää ja laita hakemusta tulemaan.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja
Heli Hartman
puh. 044 719 5103
heli.hartman@phhyky.fi

Lisätietoja

Sisätaudit 33-34

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat