Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä sairaanhoitaja, kokenut alan ammattilainen tai kenties hiljattain valmistunut! Onko vahvuutenasi itsenäinen työskentely ja työskentelyäsi hallitsee itseohjautuvuus? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sairaanhoitaja. Tule meidän tiimiin Laakson mielialahäiriöpoliklinikalle tekemään merkityksellistä työtä!

Työyksikömme ovat erikoissairaanhoitoa vaativien mielialahäiriöiden tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneita avohoidon yksiköitä. Keskeisinä oirekuvina ovat masennus-, ahdistuneisuus- ja persoonallisuushäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö, syömishäiriö tai neuropsykiatriset häiriöt.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä, missä keskeisenä työkuvassasi on potilaiden hoidon koordinointi. Työskentelymme on yksilövastuista, toipumisorientoitunutta hoitotyötä. Osallistut potilaiden kokonaisvaltaisen hoidon tarpeen arviointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Hoitojaksomme ovat rajattuja ja hoito toteutuu erillisten hoitomallien mukaisesti. Hoitomuotoina ovat yksilö-, ryhmä-, perhe- ja verkostotapaamiset.

Perehdytämme sinut töihin ja lisäksi tarjoamme oman mentorin työsi alkutaipaleelle. Esihenkilön ja tiimin tukea unohtamatta. Työ on arkipäivätyö. Mahdollisuus etätyöhön 1 pv viikossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, joustavaa ja kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi:
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot, esim. kognitiivinen psykoterapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilöterapiakoulutukset.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Gun Sundqvist, gsm 0403342378 tai e-mail: gun.sundqvist@hel.fi
Ylihoitaja Leena Alho, puh 0931029249 tai e-mail: leena.alho@hel.fi

Lisätietoja

Helsingin kaupunki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Lääkärinkatu 8, rak. 1 F, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat