test
Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etäpalvelut/ Terveysneuvonta on helsinkiläisille tarkoitettu neuvontapuhelin, jossa sairaan- ja terveydenhoitajat tekevät hoidon tarpeen arviointia puhelimitse ja sähköisesti, sekä antavat ohjeistusta ja neuvontaa asiakkaan terveyteen tai äkilliseen sairauteen liittyen. Ohjaamme asiakkaat heidän tarvitsemansa hoidon tai palvelun piiriin. Teemme yhteistyötä päivystysten, terveysasemien ja HUS:n kanssa. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä ja työmme on kolmevuorotyötä.

Työmme on mielenkiintoista ja haastavaa ja perehdytämme sinut tehtävään. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Odotamme työntekijöiltämme valmiutta oppia uutta ja kehittämään toimintaamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi Apotti-potilastietojärjestelmän tuntemisen ja työkokemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisosastonhoitaja Helena Louhos, p. 040 678 2314 (3.1-5.1.2022 välisenä aikana)
Apulaisosastonhoitaja Hanna Meri p. 040 678 1808 (6.1-9.1.2022 välisenä aikana)
Osastonhoitaja Minna Tuominen, p. 040 684 2350 (10.1.-17.1.2022 välisenä aikana)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Digitaalinen terveysasema, Etäpalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelininkatu 46 B, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat