Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään psykiatrisessa maahanmuuttajatyöryhmässä. Työryhmä sijoittuu psykiatria-ja päihdepalvelujen ensilinjaan mutta konkreettinen työ tapahtuu Helsingin maahanmuuttoyksikössä.

Työryhmässä työskentelee kaksi psykaitrista sairaanhoitajaa ja psykiatri.

Työryhmä tarjoaa konsultaatiota ja lyhyitä interventioita. Tarkoitus on hoidon tarpeen tunnistaminen, psyykkisen tilan arviointi sekä diagnostinen arviointi ja täten asiakkaan saaminen tarkoituksenmukaiseen hoitoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemusta tulkkivälitteisestä työstä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Harri Warro, puh. 050 546 8776

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Ensilinjan palvelut, Psykiatrian maahanmuuttajatyöryhmä

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kalasatamankatu 14 A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat