Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tarjoamme sairaanhoitajalle töitä idyllisessä ympäristössä mukavan sairaanhoitajakollegan työparina Itäkeskuksen palvelutalon ryhmäkoti Kehäkukassa!

Haemme sairaanhoitajaa Itäkeskuksen palvelutalon ryhmäkoti Kehäkukkaan. Itäkeskuksen palvelutalossa olevan remontin vuoksi ryhmäkoti Kehäkukka on kesään 2023 asti väistötiloissa vuonna 2014 rakennetun Siltamäen palvelutalon tiloissa, osoitteessa Peltokyläntie 4, H-talo. Siltamäen palvelutalo sijaitsee kulttuurihistoriallisessa ja kauniissa pihapiirissä luonnon keskellä. Näillä näkymin pääsemme palaamaan väistötiloista Itäkeskuksen palvelutaloon osoitteeseen Voikukantie 6 kesän 2023 aikana.

Toiminnassamme keskeistä on arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Toiminnan perustana on asukkaiden omien voimavarojen tukeminen, vastuuhoitajuus, kodinomaisuus sekä yhteisöllisyys. Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana ja vastaat osaltasi hoitotyön kehittämisestä ja lääkehoidosta.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja arvostusta ikäihmisiä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta. Voit olla työurasi alussa, keskellä tai loppupuolella. Meiltä saat mukavan työyhteisön ja tiimin tuen työhösi.

Työ on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä. Työ alkaa 13.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:

Apotti- ja Rai-osaaminen luetaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Kaisa Isokangas, osastonhoitaja, p. 040 170 3894, annakaisa.isokangas@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskukset, Myllypuron seniorikeskus, Itäkeskuksen palvelutalo, Itäkeskuksen palvelutalo/ryhmäkoti Kehäkukka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Peltokyläntie 4, H-talo, 00740 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat