Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei, Sinä vanhustyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja!

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Syystien seniorikeskukseen 27.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule mukavaan joukkoomme
13-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkoti Koivuun.

Sairaanhoitajana sinulla on tärkeä rooli mielekkään elämän ja hyvinvoinnin toteuttamisessa täällä asuville muistisairaille ikäihmisille. Työsi koostuu asukkaiden ohjauksesta ja avustamisesta, perushoidosta, lääkehoidosta ja viriketoiminnasta. Toimintamme lähtökohtana ovat asukkaat. Huomioimme asukkaiden voimavarat ja tuemme heitä niitä käyttämään. Sairaanhoitajana sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sekä hoidat vanhuksia kunnioittavasti. Toivomme sinulta kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä 2-vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016) ja LOVE-lääkehoidon luvan suorittamista.

Luemme eduksi vanhustyön kokemuksen sekä Apotti- ja RAI-järjestelmien tuntemisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Maarit Jarnamo, p. 050 402 0688

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Takaniitynkuja 3, 00780 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat