Haemme Vuorensyrjän palvelutalon Ruska-tiimiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Ruska-tiimissä hoidetaan asiakkaita (28 henkilöä) kolmessa eri kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on omat lähihoitajat ja sairaanhoitajana toimit toisen sairaanhoitajan kanssa hoitotyön asiantuntijana. Vastuullasi on asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä lääkehoidon toteuttaminen, lääkärin kierron hoitaminen ja lähihoitajien lääkenäyttöjen vastaanottaminen.

Odotamme sinulta itseohjautuvaa otetta työsi suunnitteluun. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat plussaa ajoittain ilmenevän kiireen sietokyvyn lisäksi. Pääset huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää vanhusten hoitoa ja kuntouttamista.

Työ on kaksivuorotyötä, painottuen päivävuoroihin. Työ alkaa 8.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.


KELPOISUUSEHTO:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/vuorensyrja-pt/palveluasuminen/

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Liisa Kela
puh. 09 310 29278
Liisa.kela@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo
Osoite: Vuorensyrjä 7 C, 00770 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.