test
Sairaanhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen heti. Työssä on mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työhön. Työ on kolmivuorotyötä. Osasto 24 on 28 paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat jatkohoitoon HUS:n alueen sairaaloista. Potilaat ovat kuntoutumassa erilaisista kirurgisista toimenpiteistä ja leikkauksista. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti takaisin kotiin moniammatillisen tiimin yhteistyön tukemana.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut kirurgisen potilaan akuuttihoidosta ja kuntoutuksesta. Osastolla on mahdollisuus oppia potiliaden vaativaa ja monipuolista lääkehoitoa. Suuren työnantajan etuina on työsuhdematkalippu ja muita etuja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Haussa huomioidaan myös sairaanhoitajaopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Antikainen osastonhoitaja puh: 09-310 69458 paivi.antikainen@hel.fi

Lisätietoja

Sote/SKH/HelSai/Suursuon sairaala os.24

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonliata 3 B, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat