Sairaanhoitaja, Suursuon sairaala - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön työvapaasijaisuuteen, joka alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2022 saakka. Työsuhteessa on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Osasto 24 on 28 -paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle Hus:n alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteestä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden omatoimisuuteen tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella. Osaston hoitotyössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina on mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin.

Tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä haastattelujen aikana.

Suursuon sairaala on savuton sairaala.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virpi Väkeväinen tai Elina Lesonen 09 31069458

Lisätietoja

Helsingin kaupunki, Helsingin sairaala, Suursuon sairaala osasto 24

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat