Etsimme innostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa Suursuon sairaalan akuutille vuodeosastolle 2.8.2021 - 3.7.2022 väliseksi ajaksi. Sijaisuus tulee mahdollisesti jatkumaan tämän jälkeen.

Osastomme on 25-paikkainen akuutti kuntoutusosasto, jossa hoidamme ja kuntoutamme potilaita, jotka tulevat osastolle jatkohoitoon HUS:in päivystyksistä ja sairaaloista. Osastomme toiminta-ajatuksena on tarjota laadukasta hoitoa ja kuntoutusta helsinkiläisille asiakkaille. Tavoitteenamme on kuntouttaa potilaat mahdollisimman nopeasti takaisin omiin koteihinsa.

Tarjoamme sinulle työhönsä sitoutuneet ja innostuneet työkaverit sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, joka antaa mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja kädentaitoja, mm. haavahoidossa ja erilaisissa toimenpiteissä.

Työsi osastolla on kolmivuorotyötä, ja työaikasuunnittelu toimii joustavasti sekä Terveet työajat -suositusten mukaisesti. Työssäoppimisesi tukena toimivat opetushoitaja ja perehdytyshoitaja, jotka työkavereidesi lisäksi auttavat sinua kehittämään osaamistasi. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa LOVe-lääkehoitolupaa, voit suorittaa sitä osastolla.

Lisäksi suurena työnantajana Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaisia koulutuksia sekä mahdollisuuksia kehittyä ja rakentaa omaa osaamistasi. Toteutamme mielellämme tehtäväkiertoa osaamisen lisäämisessä. Suuren työnantajan etuna ovat mm. työmatkasetelit ja alennukset kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Helsingin kaupungilla sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme ja mukaan kehittämään osastomme toimintaa!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Otamme huomioon myös tehtävään hakevat alan opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sirke Bergman, p. 050 373 7991

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin sairaala, Suursuon sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat