Sykkiikö sydämesi hoitotyölle ja olet vielä vailla kesätöitä? Kiinnostaisivatko sinua monipuoliset työtehtävät Sydänkeskuksessa? Meillä pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi päivittäin!

Haemme sairaanhoitajia sydänvuodeosastoille ja -valvontaan sekä Sydänkeskuksen varahenkilöstöön kesäksi 2021.

Sydänkeskuksessa hoidetaan kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat sydänosastot 1 ja 2, sydänvalvonta/sydänosasto 3, sydäntoimenpideosasto ja sydänpoliklinikka. Sydänkeskus toimii T-sairaalan kolmannessa kerroksessa.

Tarjoamme Sinulle kehittyvässä Sydänkeskuksessa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön!

Perehdytämme sinut yksilöllisesti aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Perehdytyksemme muotoja ovat mm. perehdytyspäivät, sähköinen materiaali, sisäinen koulutus, mentorointi ja tutustumiset toiseen yksikköön.

Tule mukaan joukkoomme!

Kesän vuosilomat alkavat touko-kesäkuulla ja kestävät elo-syyskuulle. Työ on kolmivuorotyötä, mutta varahenkilöstössä työ on kaksivuorotyötä.

Voit seurata meitä Facebookissa @tykssydankeskus ja Instagramissa @tyks_sydankeskus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Kurki (sydänvuodeosasto 1 ja 2), p. 02 313 0145, osastonhoitaja Merja Koivu (sydänvalvonta ja sydänosasto 3), p. 02 313 0301 ja apulaisosastonhoitaja Piia Stenfors (varahenkilöstö), p. 02 313 8447.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka