test
Sairaanhoitaja, Sydänkeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyksin Sydänkeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan (kiertävä varahenkilöstö) toimi. Haemme osaavaan työyhteisöömme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut akuutin kardiologisen ja kirurgisen sydänpotilaan sekä keuhkoleikkauspotilaan hoitotyöstä sekä monipuolisista työtehtävistä.

Sydänkeskuksessa hoidetaan kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita. Työ on kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. akuutisti sairastuneen potilaan hoitotyö ja sen kehittäminen, lääkehoito, erilaisiin sydäntoimenpiteisiin valmistelu ja toimenpiteen jälkeinen tarkkailu, potilaan ja läheisen ohjaus sekä tuen anto, kuntouttava hoitotyö sekä opiskelijaohjaus. Työhön sisältyy B-luokan säteilytyötä.

Sydänkeskukseen kuuluvat Sydänosastot 1, 2 ja 3, Sydänvalvonta, Sydäntoimenpideosasto sekä Sydänpoliklinikat Turussa ja lähisairaaloissa. Tyks Sydänkeskuksen kantasairaalan yksiköt ovat T-sairaalassa. Kiertävän varahenkilösairaanhoitajan kiertoalueeseen kuuluvat kaikki Sydänkeskuksen kantasairaalan yksiköt ja osastot.

Sydänkeskuksessa huolehdimme koko toimialueen potilaiden hoidon sujuvuudesta yli osasto- ja yksikkörajojen. Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, kehittämis- ja muutosmyönteisyyttä sekä hyviä työyhteisötaitoja. Kehitämme yhdessä hoitotyön tiimeinä ja edistämme digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia hoitotyössä ja potilasohjauksessa.

Eduksi katsotaan aikaisempi monipuolinen työkokemus akuutin sydänpotilaan hoitotyöstä ja aktiivisesta hoitotyön kehittämisestä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua innovatiiviseen sydänpotilaan hoitotyön kehittämiseen yhdessä moniammatillisen työyhteisömme kanssa. Tärkeää on positiivinen asenne muutokseen ja hoitotyön jatkuvaan parantamiseen

Tarjoamme Sinulle pääsyn mukavaan, mielenkiintoiseen, vaihtelevaan, haasteelliseen, laaja-alaiseen työhön ja moniammatilliseen työyhteisöön. Perehdytämme sinut yksilöllisesti aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Perehdytyksemme muotoja ovat mm. perehdytyspäivät, mentor-toiminta, sähköinen materiaali ja sisäinen koulutus.

Tule mukaan innostavaan joukkoomme!

Voit seurata meitä facebookissa https://www.facebook.com/tykssydankeskus sekä Instagramissa https://instagram.com/tyks_sydankeskus

Olemme savuton sairaala.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Piia Stenfors, p. (02) 313 8447
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat