test
Sairaanhoitaja, Sydänosasto 1 ja 2 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme kolmea sairaanhoitajaa Tyksin Sydänkeskukseen. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Sydänosasto 1 ja 2.

Sydänkeskuksessa hoidetaan kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat Sydänosastot 1, 2 ja 3, Sydänvalvonta, Sydäntoimenpideosasto sekä Sydänpoliklinikat Turussa ja lähisairaaloissa.

Sydänosasto 1 on päivystävä osasto (25 ss) ja Sydänosasto 2 on päivystävä osasto sekä tutkimus- ja toimenpidepotilaiden lyhythoitojaksoinen osasto (14 ss). Tyks Sydänkeskuksen kantasairaalan yksiköt ovat T-sairaalassa.

Sydänosastolla sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. akuutisti sairastuneen potilaan hoitotyö ja sen kehittäminen, lääkehoito, erilaisiin sydäntoimenpiteisiin valmistelu ja toimenpiteen jälkeinen tarkkailu, potilaan ja läheisen ohjaus ja tuen anto, ryhmäohjaus, kuntouttava hoitotyö sekä opiskelijaohjaus. Päivystysaikana sairaanhoitaja osallistuu yhtenä tiimin jäsenenä sepelvaltimoiden varjoainekuvaukseen ja toimenpiteeseen Sydäntoimenpideosastolla. Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun.

Meillä on innostunut työyhteisö ja hoitotyön kehittäminen on jatkuvaa. Hoitajilla on hoitotyön vastuualueita ja tiimejä oman kiinnostuksen mukaisesti. Sydänkeskuksen viikottainen sisäinen koulutus on aktiivista ja suunnitelmallista. Perehdyt päivittäiseen toimintaan työparin kanssa.

Haemme työyhteisöömme sairaanhoitajaa, joka tuntee sydänpotilaan hoito- ja palveluketjun, on kiinnostunut digitalisaation hyödyntämisestä hoitotyössä ja haluaa edistää näyttöön perustuvaa hoitotyötä. Toivomme hakijalta aitoa halua sydänpotilaan hoitotyön kehittämiseen uudistuvassa Sydänkeskuksessa.

Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja.

Tueksesi on käytössä Moodle-perehdytysohjelma ja mentor-toiminta. Työnantaja tarjoaa tukea työhyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä TYHY-toimintaan.
Tarjoamme sinulle modernissa Sydänkeskuksessa mahdollisuuden haasteelliseen, laaja-alaiseen ja moniammatilliseen hoitotyöhön. Tule mukaan innostavaan joukkoomme!

Olemme savuton sairaala.

Voit seurata meitä facebookissa https://www.facebook.com/tykssydankeskus sekä Instagramissa https://instagram.com/tyks_sydankeskus

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Kurki, p. 02 313 0145.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat