Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Sydänosasto - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Sydänkeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikka on Sydänosastolla (2241).

Sydänkeskus tarjoaa korkeatasoista tutkimusta ja hoitoa sydän- ja verisuonisairauksiin Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella. Sydänkeskukseen kuuluvat kardiologian, sydän- ja rintaelinkirurgian sekä verisuonikirurgian erikoisalat.

Sydänosasto 2241 on erikoistunut sydänsairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Noin 90 % potilaista tulee päivystyksenä, loput 10 % kutsuttuina erilaisiin toimenpiteisiin, tutkimuksiin ja hoitoihin. Suurimmat potilasryhmämme ovat sepelvaltimotauti-, rytmihäiriö- ja sydämen vajaatoimintapotilaat. Potilaspaikkoja osastolla on 26. Työ on kolmivuorotyötä.

Toimintamme tarkoituksena on parantaa sydänsairauksia sairastavien potilaiden elämänlaatua ja ennustetta toteuttamalla yksilöllistä ja korkeatasoista erikoissairaanhoitoa yhteistyössä sairaalan muiden yksiköiden ja perusterveydenhuollon kanssa. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi laaja-alaisesti eri yksiköissä ja erilaisissa tehtävänkuvissa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytysajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2695,35€ /kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?
Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus sydänpotilaan hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Toimiin valittujen on tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Toimia täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sydankeskus/kardiologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat ajalla 25.7 - 7.8 aoh Minna Miettinen p. 044 717 1950 ja 8.8 -15.8 oh Kirsi Paunonen p. 044 717 9039. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat