test
Sairaanhoitaja, Sydänpoliklinikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyksin Sydänkeskuksessa on haettavana kaksi sairaanhoitajan tointa, pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Sydänpoliklinikka, Mäntymäki.

Sydänkeskuksessa hoidetaan kardiologisia ja kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat Sydänosastot 1, 2 ja 3, Sydänvalvonta, Sydäntoimenpideosasto sekä Sydänpoliklinikat Turussa ja lähisairaaloissa. Sydänkeskuksessa huolehdimme koko toimialueen potilaiden hoidon sujuvuudesta yli osasto- ja yksikkörajojen.

Sydänpoliklinikalla sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat mm. potilasohjaus, itsenäisen hoitajavastaanoton pitäminen, lääkärin vastaanotoilla, rasituskokeissa ja rytminsiirroissa avustaminen, lähetteiden käsittely ja hoidonvaraus. Työ on päivätyötä.

Haemme työyhteisöömme sairaanhoitajaa, joka tuntee sydänpotilaan hoito- ja palveluketjun, on kiinnostunut digitalisaation mahdollisuuksista ja sen hyödyntämisestä ja toteuttaa näyttöön perustuvaa hoitotyötä. Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja. Toivomme hakijalta aitoa halua innovatiiviseen sydänpotilaan hoitotyön kehittämiseen jatkuvasti uudistuvassa Sydänkeskuksessa.

Tarjoamme sinulle kehittyvässä ja modernissa Sydänkeskuksessa mahdollisuuden haasteelliseen, laaja-alaiseen ja moniammatilliseen hoitotyöhön. Tule mukaan innostavaan joukkoomme!

Olemme savuton sairaala.

Voit seurata meitä facebookissa https://www.facebook.com/tykssydankeskus sekä Instagramissa https://instagram.com/tyks_sydankeskus

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Piia Stenfors, p (02) 313 8447
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat