test
Sairaanhoitaja, Sydäntoimenpideosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyksin Sydänkeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Sydäntoimenpideosasto.

Sydänkeskuksessa hoidetaan sekä kardiologisia että kirurgisia sydänpotilaita sekä keuhkoleikkauspotilaita. Sydänkeskukseen kuuluvat Sydänosasto 1, 2 ja 3, Sydänvalvonta, Sydäntoimenpideosasto sekä Sydänpoliklinikat Turussa ja lähisairaaloissa.

Sydäntoimenpideosastolla tehdään invasiivisia kardiologisia tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä sairaanhoitopiirin ja erityisvastuualueen potilaille sekä osalle erityispotilasryhmiä sairaanhoitopiirin ulkopuolelta. Sydäntoimenpideosastolla on neljä toimenpidesalia. Lisäksi osastollamme on polikliinisiä toimenpidepotilaita varten yhdeksän valvomovuodepaikkaa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7.30 - 15.30, mutta työhön sisältyy myös iltavuoroja. Lisäksi toimenpidesalityöhön osallistuvilla kuuluu perehdytysajan jälkeen myös päivystysajan varallaoloa. Työ toimenpidesalissa on B-luokan säteilytyötä moniammatillisessa työryhmässä.

Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa sekä myötätuntoista asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä, kehittämisinnokkuutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle kehittyvässä ja modernissa Sydänkeskuksessa mahdollisuuden haasteelliseen, laaja-alaiseen ja moniammatilliseen hoitotyöhön. Tule mukaan innostavaan joukkoomme!

Voit seurata meitä facebookissa https://www.facebook.com/tykssydankeskus sekä Instagramissa https://instagram.com/tyks_sydankeskus

Olemme savuton sairaala.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sini Pihkala-Rajanaro p. (02) 313 7550
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 2 Sydänkeskus

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat