Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: syöpäkeskus, Joensuu; määräaikainen (id6400) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN. SIE VOISIT OLLA YKSI MEISTÄ.

Haemme 3.7.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8. - 31.12.2022 syöpäkeskukseen

Kiinnostaako sinua monipuolinen tehtävä erikoissairaanhoidossa? Järjestämme tavoitteellisen perehdytyksen jokaiselle uudelle työntekijälle. Sinut vastaanottavat mukavat työyhteisöt, joissa on kollegoiden tuki ja työ on moniammatillista.

  • Olet yhtä tervetullut; oletpa sitten urapolkusi alussa tai huippuosaaja.
  • Me opastamme sinua alkuun ja tarjoamme perehdytyksen.
  • Saat meillä kannustavan tuen ammatillisuutesi kasvuun.
Syöpäkeskus

Syöpäkeskuksessa pääset mukaan moniammatilliseen ja rentoon työporukkaan, jonka tavoitteena on antaa alueen syöpäpotilaille ja heidän omaisilleen laadukasta syövän hoitoa. Potilaan parhaaksi työtä tehdään yhdessä eri ammattilaisten kanssa. Yksikössämme toteutetaan syövän lääkehoitoja ja sädehoitoa, sekä sen lisäksi polikliiniset vastaanotot ovat osa työtämme. Kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia löytyy kaikille ammattiryhmille ja huolehdimme myös sisäisestä koulutuksesta. Opiskelijat ovat meille tulevaisuuden työkavereita, joten panostamme heidänkin perehdyttämiseensä huolella. Tule osaksi hauskaa ja kannustavaa työyhteisöä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2595 e / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Piia Hyttinen, piia.hyttinen@siunsote.fi p. 050 387 0692

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 21.6.2022.

Pohjois-karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6400
  • 21.6.2022 - 3.7.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Piia Hyttinen, piia.hyttinen@siunsote.fi p. 050 387 0692

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat