Hei sinä sairaanhoitaja, joka haluat haastaa itseäsi ja osaamistasi ja haluat perehtyä syövän hoidon jatkuvasti kehittyvään alaan: sinua haemme kesätyöhön! Osa kesätyöntekijöistämme voi aloittaa työnsä jo lopputalvesta, joten laita hakemusta tulemaan.

Hoidamme pääasiassa kaikki Varsinais-Suomen erikoissairaanhoitoa tarvitsevat aikuiset syöpäpotilaat, keuhkosyöpä, gynekologiset ja hematologiset potilaat hoidetaan heidän omilla erikoisaloillaan. Työmme on haastavaa ja kesätyösi alkaakin kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana toimit toisen sairaanhoitajan työparina. Tämän jälkeen toimit itsenäisesti, mutta sinulla on aina työkavereita rinnallasi. Vuodeosastotyö on kolmivuorotyötä ja sinulla on mahdollisuus esittää työvuorotoiveita.

Meillä on tarjota sinulle työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja kuulut innostuneeseen ja toisistaan välittävään työyhteisöön. Työmme on mielenkiintoista ja antaa sinulle taitoja ja valmiuksia jatkossa toimia missä tahansa.

Odotamme sinulta työntekijänä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja ja hoitajana huolellisuutta, innostuneisuutta ja läsnäolon ja kohtaamisen taitoa.

Mikäli kiinnostut meistä työpaikkana ja haluat meille töihin, laita hakemus tulemaan. Hakemusten perusteella valitsemme osan videohaastatteluun ja sen perusteella toiselle kierrokselle, eli perinteiseen face to face - haastatteluun. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten hakemusta ei kannata jättää viime tinkaan. Tervetuloa!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sari Härkönen, sari.harkonen@tyks.fi tai p. 050 318 8606.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6E Syöpäklinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat