Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Tähtiniemikoti - Tampereen kaupunki

Kiinnostaako työ viihtyisässä ympäristössä ikääntyneiden parissa?

Tähtiniemen vanhainkoti tarjoaa kokonaisvaltaista ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Tähtiniemikodissa työskentelee monipuolisen työkokemuksen omaavia ja sitoutuneita hoitajia. Asukkaiden laadukas hoito ja viihtyminen ovat kunnia-asia. Tähtiniemen vanhainkoti siirtyy ensi vuoden alussa uuteen Orvokkikujan yksikköön aivan Oriveden keskustaan.

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa 1.9.2022 alkaen.

Työtehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan tehtävät Oriveden Tähtiniemen vanhainkodissa. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana. Lisäksi tehtävässä sinulta edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys sekä oma-aloitteisuus.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257

Hakuaika päättyy 28.6.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja palvelupäällikkö Anne Pavilainen, puh. 050 401 2257

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Orivesi, Tähtiniemikoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat