Skip to main content
test
Sairaanhoitaja tai alan opiskelija - Tervolan kunta

Haemme Tervolan terveyskeskuksen 23-paikkaiselle vuodeosastolle kolmivuorotyöhön 2 sairaanhoitajaa kesälomittajaksi

Työ on monipuolista, moniammatillista ja potilaiden toimintakykyä edistävää hoitotyötä. Toimimme potilaslähtöisesti ja kuntouttavaa työotetta käyttäen. Osaston potilaat ovat pitkäaikaispotilaita, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia, muistisairaita, intervallijaksolla käyviä, sekä sisätauti-kirurgisisia potilaita.

Arvostamme hakijalta iloista ja reipasta mieltä, tiimityöskentelyn taitoa, omatoimisuutta ja vastuullisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on 140 op suoritettuna sairaanhoitaja (amk) opinnoista tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Sijaisuuksien täytössä noudatetaan tarvittaessa kuukauden koeaikaa. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain 425891. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä SAIRAANHOITAJAN KESÄLOMASIJAISET. Hakemuksia ei palauteta.

Haemme myös sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tämän rekrytoinnin työavain on 414119.

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Maria Hurtig 0401519707.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Maria Hurtig 0401519707

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat