test
Sairaanhoitaja tai hoitaja - Valkeakosken kaupunki

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on tarjolla hoitajille ja sairaanhoitajille eri pituisia sijaisuuksia koronarokotuksiin, koronanäytteenottoon sekä vastaanottotyöhön. Perehdytämme tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja hoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (140 op) opinnoista.

Sairaanhoitajan työ sisältää koronarokotustyötä sekä hoidon tarpeen arviointia sekä itsenäistä vastaanottotyötä. Hoitajan tehtävissä työskennellään asiakaspalvelupisteessä, koronanäytteenotossa tai koronarokotusten avustavissa tehtävissä.

Yhteydenotot:
Palvelupäällikkö Elina Kontiainen, puh. 040 335 7307 tai
palveluvastaava Niina Kokkola, puh. 040 335 7265
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla palvelupäällikkö Elina Kontiainen puh. 040 335 7307 tai palveluvastaava Niina Kokkola puh. 040 335 7265.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat