Sairaanhoitaja tai lähihoitaja - Valkeakosken kaupunki

Sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja hoitajien keikkatyöt keväälle ja kesälle 2021.
Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on tarjolla sijaisuuksia koronarokotuksiin sekä kesälomasijaisuuksiin. Perehdytämme tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja hoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (140 op) opinnoista.

Työ sisältää sairaanhoitajalla ja terveydenhoitajalla koronarokotustyötä sekä hoidon tarpeen arviointia sekä itsenäistä vastaanottotyötä. Hoitajan tehtävissä työskennellään asiakaspalvelupisteessä sekä koronanäytteenotossa ja koronarokotusten avustavissa tehtävissä.
Haastattelut ja sijaisuuksien täyttäminen aloitetaan jo hakuaikana heti sopivan sijaisen löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Yhteydenotot:
Elina Kontiainen, puh. 040 335 7307
Niina Kokkola, puh. 040 335 7265
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla osastonhoitaja Elina Kontiainen puh. 040 335 7307, tai sairaanhoitaja Niina Kokkola puh. 040 335 7265. Sähköpostiti ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat