Sairaanhoitaja tai lähihoitaja hoitorinkiin - Mustasaaren kunta

Mustasaaren ja Vöyrin perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alue hakee henkilökuntaa työsopimussuhteisiin erityisehdolla:
Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, 60-85%, kaksi- ja kolmivuorotyö sopimuksen mukaan.

Henkilökuntaa haetaan hoitorinkiin lapsen hoitamiseksi lapsen omassa kodissa. Lapsi on kaksivuotias poika, joka tarvitsee avustajaa lähes kaikissa toimissa ja jatkuvaa valvontaa. Jos työskentelet mielelläsi lasten parissa ja olet luonteeltasi iloinen ja rauhallinen, jätä hakemus ja auta perhettä saamaan toimiva arki. Arvostamme kokemusta pediatrisesta hoidosta.

Työsopimussuhde on voimassa toistaiseksi erityisehdolla: Niin kauan kuin hoitoringille on tarvetta, 1 kuukauden irtisanomisaika.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy.
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto (tai koulutasolla vastaava tutkinto).
Kielitaitovaatimus: Ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on työsuhteen alkaessa esitettävä hyväksyttävä terveystodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulla on oltava tartuntatautilain (1227/2016) 48. §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

https://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koti- ja lähisairaalatoiminnan linjavastaava Annika Ahläng, puh. 044 424 9203 tai annika.ahlang@mustasaari.fi.

Mustasaaren kunta, terveyspalvelut
Osoite: Vanha Karperöntie 17 B, 65610 Mustasaari

Mustasaaren ja Vöyrin perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen terveyskeskusket tarjoavat täyden palvelun. Meillä on muun muassa laboratorio- ja röntgenpalveluja, puheterapiaa, tomintaterapiaa ja fysioterapiaa, geriatrisen poliklinikan palveluja sekä akuutti- ja kuntoutusosasohoitoa. Vaasan keskusairaala täydentää yhteistominta-alueen terveydenhuoltoa tarjoamalla laajasti erikoissairaanhoidon palveluja ja yhteispäivistyksen.

Sinulle suositellut työpaikat