test
Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkki - Espoon kaupunki

Haemme mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelualueen Päihteidenkäyttäjien sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkkiin sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-31.3.2022. Linkin palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti suonensisäisiä huumeita käyttäville henkilöille, ja toiminta on pääsääntöisesti kuntarajatonta.

Linkin toiminta-ajatuksena on tarjota matalan kynnyksen sosiaali- ja terveysneuvontaa sekä pistosvälineiden vaihtoa päihteidenkäyttäjille. Linkki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ruiskujen ja neulojen vaihtoa, rokotuksia, pikatestauksia (HIV, hepatiitti), pieniä haavanhoitoja, keskustelua sekä korvaushoidon jononaikaista hoitoa.
Lisäksi Linkissä tarjotaan asiakkaille neuvontaa terveydenhoidosta, sosiaalihuollon palveluista, tartuntataudeista, hoitopaikoista ja hoitoonohjauksesta. Linkki on arkisin auki asiakkaille ma, ti, to ja pe klo 10-15 ja ke klo 10-17, aukioloaikoina asiakkaat voivat vapaasti asioida Linkissä.

Linkin toiminnan yhtenä tärkeänä tavoitteena on terveyshaittojen, erityisesti infektio-ongelmien ehkäiseminen sekä infektioiden leviämisen estäminen. Toiminnalla pyritään lisäämään huumeiden käyttäjien terveystietoutta, halua huolehtia itsestään ja omasta terveydestään sekä vähentämään huumeiden käyttöä.

Työ Linkissä tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä.

Työpaikan nimi: Sosiaali- ja terveysneuvontapiste Linkki
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai ehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Sinikka Peromaa, p. 040 5201692

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kannusillankatu 8, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat