Sairaanhoitaja tai opisk. tiimivastaavan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Hei sairaanhoitaja tai loppuvaiheen opiskelija

1. Etsitkö sinä mielenkiintoista ja haastavaa työtä aikuisten asumispalveluissa?
2. Koetko olevasi parhaimmillasi ikääntyneiden kanssa yhdessä heidän näköistään arkea tehdessä?
3. Saat potkua päivääsi pienistä yhteisistä ilon hetkistä, joilla on suuri merkitys vanhukselle.
4. Kuntouttava työote on sinulla selkärangassa.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan meille heti!

Etsimme nyt innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, sijaisuuden kesto 5.9.2021 asti.

Työ on kokoaikatyötä. Jaksotyö/kaksivuorotyö. Suurin osa työvuoroista tulee sijoittumaan sinulla arkiaamuihin, mutta suosittelemme sairaanhoitajia tekemään aika ajoin myös ilta- ja viikonloppuvuoroja omaisyhteistyön ja asukastuntemuksen vahvistamiseksi. Työsuhteessa noudatetaan 3kk koeaikaa.

Sijoituspaikkanasi on Riihikodin tehostettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Villava Kontiontiellä. Yksikössä on 47 asukaspaikkaa. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Sairaanhoitajana työskentelet tiimivastaavana osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu lähi- ja perushoitajia, sekä hoitoapulaisia. Villavassa työskentelee kollegoinasi myös muita sairaanhoitajia tiimivastaavina. Tehtäviin kuuluu kuntouttavalla työotteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Riihikodissa työskentelee lisäksi fysioterapeutteja sekä virikeohjaaja, joiden kanssa tulet tekemään yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meillä Villavassa asukkaat ovat kotonaan ja teemme työtä täydellä sydämellä, vieraina heidän kodissaan.

Sairaanhoitajana vastaat oman tiimisi asukkaiden sairaanhoidollisista tarpeista, mm. verikokeiden otosta, rokotuksista ja lääkärinkierroista. Huolehdit oman tiimisi lääkehoidon osaamisesta ja otat vastaan lähihoitajien lääkenäyttöjä. Tiimivastaavan roolissa työskentelet tiiviisti yksikön palveluvastaavan kanssa ja osallistut toiminnan kehittämiseen aktiivisesti mm. yksikkö- ja tiimipalavereiden kautta.

Riihikodilla on meneillään kulttuurinmuutos, jossa pyrimme pääsemään irti laitosmaisuudesta ikääntyneiden hoivapalveluissa, sekä tarjoamaan laadukasta ja elämänmakuista hoitoa ihmiseltä ihmiselle. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin hankkeisiin ja mikäli tulet valituksi, pääset esimerkiksi ensi keväänä mukaan Hyrian vetämään hankkeeseen, jossa tavoitteena on edistää työyhteisön toiminnan kehittämistä, työssä onnistumista ja innostumista.

Rekrytoinnissa eduksi luemme ammatilliset osaamistavoitteet, palvelutarpeen arviointiin ja hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laatimisessa käytettävän RAI-järjestelmän käyttökoulutuksen, lääkehoidon osaamisen todistavan LOVen, ja tuntemuksen Lifecare-asiakastietojärjestelmästä.

Kelpoisuusehtona sijaisuudelle on sairaanhoitajan tutkinto tai vastaava tutkinto, jolla on lakien 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus, ja oikeus on käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelijat. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 30.4.2021. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Lämpimästi tervetuloa osaavaan ja motivoituneeseen tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työtä koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri, puh. 040 3304426
Hakemukset 30.4.2021 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään. Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.


Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat