Skip to main content
test
Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaharjoittelija - Sosiaali- ja terveystoimiala

SAIRAANHOITAJA - Helsingin sotepe tarjoaa sinulle mahdollisuuden palkalliseen Valviran edellyttämään kliiniseen harjoitteluun, kun täydennät ulkomailla suoritettua sairaanhoitajan tutkintoasi avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Palkallisessa harjoittelussa toimit Valviran sinulle määräämien tavoitteittesi mukaisesti toisen sairaanhoitajan ohjauksessa ja valvonnassa. Harjoittelun päätyttyä sinun on mahdollista jatkaa työtä meillä.

Harjoittelussa varmennat kliinisiä taitojasi lääkehoidossa, kirjaamisessa, kuntoutuksen ja raportoinnin osaamisessa sekä sähköisten tietokantojen ja raportointityökalujen käytössä. Harjoitteluissa syvennät ammatillista kielitaitoasi, päätöksenteon ja moniammatillisen yhteistyön osaamista ja opit huomioimaan potilas- ja asiakasturvallisuuteen vaikuttavat asiat. Harjoittelet potilaan ohjausta, hoidon laadun varmistusta, näyttöön perustuvaa toimintaa, jotta voit sairaanhoitajan luvat saatuasi toimia sairaanhoitajana Suomessa.

Sairaanhoitajan työnkuva vaihtelee työympäristön toimintakäytäntöjen mukaan, mutta pääset käyttämään osaamistasi laajasti.


Kelpoisuusehdot:
- Ulkomailla suoritettu sairaanhoitajan bachelor-tasoinen tutkinto
- Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut teoriaopinnot, jotka Valvira on sinulle määrännyt
- Valviran määräämä päätös kliinisen harjoittelun pituudesta sekä harjoitteluympäristöstä
- Kielitaitovaatimus on YKI 3.

Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi, jos olet työskennellyt ennen Valviran lausunnon saamista Helsingin sotessa lähihoitajan tai hoitajan tehtävissä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

HR-asiantuntija Minna Lehikoinen, minna.lehikoinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpisteen mukaan, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat