Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Asiakaspalvelukeskus - Espoon kaupunki

Haemme asiakaspalvelusta innostuneita reippaita sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia puhelintyöhön Friisilän asiakaspalvelukeskukseen sekä tarvittaessa terveysasematyöhön. Määräaikaiset työsuhteet ihanteellisilla työajoilla kestävät kesäkuun loppun asti.

Työnkuvaan kuuluu pääasiallisesti puhelintyötä ajanvaraus- ja neuvontapuhelinpalveluissa, koronatyötä sekä tarvittaessa työskentelyä tartuntatautiyksikön puhelinpalvelussa ja terveysasemilla.

Meillä tekemisen keskiössä on asiakaspalveluhenki. Toivomme sinulta innokkuutta sekä ennakkoluulottomuutta tulla tekemään tärkeää työtä espoolaisten hyväksi!
Reippaan asenteen lisäksi sinulla toivotaan olevan kykyä joustoon muuttuvissa tilanteissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tukena työssäsi on kiva työporukka, joka tarvittaessa perehdyttää sinut tehtävääsi.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme haastatteluun hakijoita jo hakuaikana. Lähetäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian.
Annamme myös mielellämme lisätietoja tehtävästä.

Työpaikan nimi: Asiakaspalvelukeskus, avosairaanhoito
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, työvuorot sijoittuvat klo 7.00 ja klo 18.30 välille
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aiempaa työkokemusta puhelintyöstä. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkeä sekä reipasta ja innokasta asennetta. Lisäksi hyvä kielitaito luetaan eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat päällikkö Helena Paasimaa, p. 043 826 8623 ja osastonhoitaja Tiina Honkakoski, p. 040 639 3865

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Asiakaspalvelukeskus
Osoite: Piispantilankuja 6 a, 02240 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.