test
Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Kalajärven terveysasema - Espoon kaupunki

Haemme Kalajärven terveysasemalle vastuuhoitajaa sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vakinaiseen toimeen.
Vastuuhoitaja toimii hallinnollisen esihenkilön työparina. Vastuuhoitajan tehtäviin kuuluu hoitajien päivittäisen toiminnan suunnittelu ja organisointi.
Olemme tehneet terveysasemallamme paljon kehittämistyötä terveyskeskuksen toiminnan parantamiseksi. Meillä panostetaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen edelleen.
Espoossa on lähdetty tiimiterveysaseman pilotointiin syksyllä 2021 ja nyt on tarkoitus laajentaan toimintamallin pilotointia.
Kalajärven terveysasema lähtee mukaan tiimimallin pilotointiin helmikuussa 2022.

Pilotoinnin myötä saat hyvän mahdollisuuden vaikuttaa uuteen tehtävään ja sen kehittämiseen.

Työpaikan nimi: Kalajärven terveysasema

Työaika:38 h 15 min/viikko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja

Tehtävässä edellytetään hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta päivystysluonteisessa, hektisessä työssä.
Lisäksi toivomme innokkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Toimenkuvasi on monipuolinen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme aiempaa kokemusta päivystävän sairaanhoitajan työstä, ensiavusta, hoidontarpeen arvioinnista ja puhelinpalvelusta.
Lisäksi toivomme hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa.
Kalajärven terveysasema, Ruskaniitty 4, Espoo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Luomala oh 0438246379, Krista Valtonen pv 0406369818

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Pohjois-Espoo

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Ruskaniitty 4, 02970 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat