Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Taipale, Taipalsaari - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETAAN SAIRAANHOITAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN TAIPALEEN PALVELUKOTIIN TAIPALSAARELLA

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Taipaleen palvelukoti on palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen 30 paikkainen yksikkö kauniissa Taipalsaaren kunnassa. Meillä moniammatilliseen tiimiin kuuluu lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi muun muassa hoitoapulainen. Työssä tukenasi toimii myös toimipisteen vastaava sekä esimies. Yksikössämme työntekijän hyvinvointia arvostetaan ja pyrimmekin kehittämään arjen sujuvuutta muuttuviin työelämän tarpeisiin vastaten ja työntekijää kuunnellen. Lisäksi hyvä ilmapiiri ja toimivat, uudet tilat auttavat sinua laadukkaan hoitotyön toteuttamisessa.

Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö. Meillä voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme loppuvaiheen opiskelijat valinnassa.
Eksoten asumispalveluissa sairaanhoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eksote ja Etelä-Karjalan Pelastuslaitos yhdistyvät 1.1.2023 alkavaksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueeksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Kaisla Saikko, p. 040 169 5877
Toimipisteen vastaava Riikka Kuuva, p. 040 710 6118

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut ja lyhytaikaishoito

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Vilkolantie 3, 54920 Taipalsaari
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat