test

Sairaanhoitaja, Tammerkoski kotihoito

Hakuaika päättyy  10.2.2023 23:59

Haemme asiakaslähtöisestä vanhustyöstä innostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen päivätyöhön Tammerkosken alueelle.

Tammerkosken kotihoidossa suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen. Pyrimme tukemaan asiakkaita oman näköiseen elämään ja mahdollistamaan heidän arjessa selviytymisensä kotona. Tammerkosken kotihoito on ensimmäinen kinestetiikan sertifioitu kotihoidon laatuyksikkö. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Sairaanhoitajana toimit kotihoidon hoitajatiimin hoitotyön asiantuntijana. Vastaat asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työhösi kuuluu kotikäynnit asiakkaiden luona. Työskentelet sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti.

Tammerkosken kotihoito on keskeisellä paikalla Tampereella ja kulkuyhteydet sinne ovat hyvät ja monipuoliset.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Tehtävän aloituksesta sovitaan erikseen ja tehtävässä on 6kk koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen soveltuvuus, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOP, PKV, KIPU, IV).

Pyydämme, että liität tutkintotodistuksen sähköiseen hakemukseesi KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481 ja Tammerkosken kotihoidon palveluesihenkilö Outi Hiukka, puh. 050 364 6138.

Hakuaika päättyy 10.2.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi, p. 050 309 4481 ja Tammerkosken kotihoidon palveluesihenkilö Outi Hiukka, p. 050 364 6138.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan