test

Sairaanhoitaja teho- ja valvontayksikkö Kotka

Hakuaika päättyy  1.12.2023 23:59

Haemme Kymenlaakson keskussairaalan teho- ja valvontahoidon yksikköön kahta sairaanhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin.

Työskentely teho- ja valvontahoidossa edellyttää erilaisten teknisten hoitovälineiden hallintaa, mutta työssä korostuu ihmisen kohtaaminen ja tukeminen sekä laadukas perushoito. Työpaikka tarjoaa modernia tekniikkaa, uudet ja nykyaikaiset avarat tilat, joissa on hyvä mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistaan. Työvuorot ovat joko 12 tunnin vuoroja tai kolmivuorotyötä, ihan elämäntilanteesi mukaan.

Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, kykyä priorisoida tehtäviä ja hahmottaa hoidollisia kokonaisuuksia. Lisäksi tarvitset rohkeaa otetta uusien asioiden ja laitteiden opetteluun. Eduksi katsotaan kokemus teho- ja valvontahoitotyöstä tai akuuttihoitotyöstä, mutta ehdotonta edellytystä aiemmalle kokemukselle ei ole. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa.

Hakemus kannattaa lähettää pian, sillä haastatteluja aloitetaan jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestitään pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Palveluesimies Riikka Puonti
puh. 040 5839928
riikka.puonti@kymenhva.fi
Palveluesimies Marju Haltola
puh. 040 4898753
marju.haltola@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan