Sairaanhoitaja, tehostettu palveluasuminen - Pirkkalan kunta

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Sovit joukkoomme, jos sinulla on myönteinen asenne, tiimityötaitoa ja vastuuntuntoa.

Etsimme sairaanhoitajan vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja osallistuu yhdessä muun henkilöstön kanssa laadukkaan ja kuntouttavan hoitotyön toteuttamiseen. Hänellä on mahdollisuus vaikuttaa asiakastyön ja työtapojen kehittämiseen sekä jakaa ammattitaitoaan ja osaamistaan laajemminkin työyhteisön käyttöön. Työhön sisältyy tiivis yhteistyö asiakkaiden läheisten kanssa. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pirkkalassa sijaitsevaan tehostetun palveluasumisen toimintayksikköön (Pihlajamäki).

Edellytämme tietoa ja kokemusta ikääntyneiden hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä. Työtehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, vastuullisuutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme osaamista muistisairauksien hoidosta ja muistisairaiden asiakkaiden kohtaamisesta. Tietämys ja kokemus RAI-arviointien hyödyntämisestä asiakastyön suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa katsotaan hakijan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, esim. sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ on 2-vuorotyötä, muut palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.
Hakuaikaa jatkettu 21.5.2021 kello 15:00 saakka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hoivatyön esimies Minna Vesaniemi, puhelin: 040 133 5736

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat