Skip to main content
test

SAIRAANHOITAJAN TOIMI JANAKKALAN TERVEYSPALVELUIDEN AVOVASTAANOTOLLA TERVAKOSKELLA


Janakkalan terveyskeskuksen avovastaanotoilla on toiminnassa lääkäri-hoitajatyöparimalli jo vuodesta 2009. Sairaanhoitaja huolehtii yhdessä lääkärin kanssa alueensa väestön sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraus lääkäri-hoitajatyöparien vastaanotoille tapahtuu TeleQ-takaisinsoittojärjestelmää käyttäen, sairaanhoitajan toimesta. Käytössämme on myös Omaolo- sähköisetpalvelut.

Sairaanhoitaja pitää itsenäistä vastaanottoa ja vastaanotolle hakeutuu tai ohjataan itsestään ja oireistaan huolestuneita oman väestövastuualueen asiakkaita. Lisäksi sairaanhoitaja huolehtii yhteistyössä lääkärin kanssa pitkäaikaissairaiden seurantakäynneistä sekä pitää päivystysvastaanottoa.

Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Olet hakemamme työntekijä, Sinä, asiakaspalveluhenkinen sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajatutkinnon suorittanut, joka kohtaat asiakkaat empaattisesti hyvällä asenteella. Sinulla on hyvä suomenkielen sekä suullinen että kirjallinen taito. Olet valmis käyttämään sähköisiä palveluita ja innokas kehittämään vastaanottotoimintaa. Olet päivittänyt lääkehoidonosaamisesi ja suorittanut LOVe-tentin tai vastaavan.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen Tervakosken terveysasemalle. Työ alkaa 31.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden mukaan ja peruspalkka on tällä hetkellä 2 604,13 €/kk. Työaikamuoto on yleistyöaika, keskimäärin 38,25 h/vko.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 15.00. Haastattelut tapahtuvat viikolla 43. Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/.
Lisätietoja antaa avoterveydenhoidon palvelupäällikkö Marjo Kuikka 30.9.22 asti puh. 03 680 1440 (virka-aikaan) tai marjo.kuikka@janakkala.fi ja palveluvastaava Marica Lindroos puh. 03 6801 723 (ma-pe klo 12-14) tai marica.lindroos@janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/
http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avoterveydenhoidon palvelupäällikkö Marjo Kuikka 30.9.22 asti puh. 03 680 1440 (virka-aikaan) tai marjo.kuikka@janakkala.fi ja palveluvastaava Marica Lindroos puh. 03 6801 723 (ma-pe klo 12-14) tai marica.lindroos@janakkala.fi

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Sinulle suositellut työpaikat