Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja - Keravan kaupunki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja - Keravan kaupunki

Haemme sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa mielenterveys- ja päihdeyksikköön vakituiseen työsuhteeseen 15.7.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Yksikössä työskentelee 5 sairaanhoitajaa.

Mielenterveys- ja päihdeyksikössä hoidetaan lievästä ja keskivaikeasta mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiviä potilaita.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista sisältäen mm. ajanvarausvastaanottoa, päivystyksellistä vastaanottoa matalan kynnyksen toimipisteellä. Hoitoa toteutetaan myös erilaisissa ryhmissä esim. masennuksesta ja ahdistuksesta kärsiville. Lisäksi yksikössä hoidetaan opioidikorvaushoidossa olevia potilaita, joiden lääkkeiden haku tapahtuu lääkehoidon poliklinikalla.

Yhteistyötä tehdään kiinteästi terveyskeskuslääkäreiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kuten aikuissosiaalityön, lastensuojelun ja perheneuvolan kanssa.

Keravan kaupungilla ja HYKS Psykiatrian toimialalla on meneillään yhteistyöhanke, jossa tavoitteena on perustason mielenterveys- ja päihdepalveluiden parantaminen ja laajentaminen. Mielenterveys- ja päihdeyksikössä työskentelee erikoissairaanhoidosta siirtyneitä psykiatrisia sairaanhoitajia sekä päihdepotilaiden ja aikuispotilaiden hoitoon erikoistuneita psykiatreja.

Työtä teemme asiantuntevassa, kokeneessa ja rennossa työyhteisössä. Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Myönteinen ja rohkea asenteesi ja motivaatiosi tehtäväsi hoitamiseen sekä kaupungin palveluiden kehittämiseen on odotuksenamme.

Tehtävässä tarvitset valmiutta ja halua kehittyä, ennakkoluulottomuutta ja rohkeaa työotetta, sillä haluamme kehittää työtämme koko ajan. Työ sisältää paljon dokumentointia, jonka vuoksi tarvitset työssä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2675,19 euroa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa päivätyönä maanantaista perjantaihin. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Keravan terveyskeskuksessa (os. Metsolantie 2, Kerava).

Hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antavat terveydenhuollon esimiehet Anita Putkonen puhelimitse 040 318 3292 tai sähköpostitse anita.putkonen@kerava.fi ja Kirsi Buddas puhelimitse 040 318 3363 tai sähköpostitse kirsi.buddas@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan