Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen, ensisijaisesti Karkkilan terveysasemalle, terveydenhoitajaa / sairaanhoitajaa, jolla on diabeteshoidon erikoistumiskoulutus. Työsuhteen aloitus 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Diabetestiimiimme kuuluvat osaavat diabeteshoitajat tukenaan diabetekseen erikoistuneet lääkärit. Karkkilassa työskentelevä diabeteshoitaja on osa Karviaisen diabetestiimiä ja tiiviissä yhteistyössä Nummelan tiimin kanssa. Karkkilassa diabetekseen erikoistunut lääkäri käy kerran kuukaudessa ja sisätautien erikoislääkäri on hoitajan työparina kahtena päivänä viikossa.

Diabeteshoitajat pitävät itsenäistä vastaanottoa sekä tyypin 1 ja 2 diabeetikoille lukuun ottamatta lapsipotilaita, joiden hoito on erikoissairaanhoidossa. Karviaisessa järjestetään neljästi vuodessa ryhmäsokerirasitus -tilaisuuksia ja lisäksi ensitietoryhmiä diabetekseen sairastuneille potilaille. Olemme Karviaisessa koulutusmyönteisiä ja koulutukset suunnitellaan toiminnan ja henkilöstön osaamistarpeet huomioiden. Diabeteshoitajat kehittävät omaa työtään tiiminä ja osallistuvat diabeteshoidon alueelliseen yhteistyöhön. Diabetestiimi on osa lääkäri- ja hoitajavastaanottoja.

Karviaisen toiminta-ajatuksena on asiakaslähtöisyys. Toiminnassa tarkoituksena on asiakkaan omahoidon tukeminen ja ennaltaehkäisy. Diabeteshoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Arvostamme kokemusta diabeteshoidosta itsenäisellä vastaanotolla, yhteistyökykyä, myönteisyyttä asiakaspalvelussa sekä kehittämishalukkuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan / terveydenhoitajan AMK tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559 / 1994) mukainen laillistus. Tehtävään vaaditaan suoritetut diabeteksen erikoistumisopinnot (30 op).

Työ on päivätyötä, työaikamuotona keskimääräinen yleistyöaika. Tehtäväkohtainen palkka on 2585,43 € / kk. Työsuhteen ehdot ja koeaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.
Tehtävään valitun tulee 30 vuorokauden kuluessa päätöksestä esittää Karviaisen työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hakija voi toimittaa muun lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 31.1.2021. Toivomme että kiinnostuit tehtävästä ja laitat hakemuksesi kuntarekry.fi -ohjelman kautta, työavain 330489.
Haastattelut järjestetään etä- tai puhelinhaastatteluina ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Avovastaanoton osastonhoitaja Ritva Räikkönen (09) 4258 2352, ritva.raikkonen@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja, Lääkärin vastaanotto
Osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.