Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin kotihoidossa on haettavana
KOTISAIRAALAN VASTAAVAN HOITAJAN TOIMI

Vastaava hoitaja toimii kotisairaalan esimiehenä. Tehtäviin kuuluu kotisairaalan päivittäisen toiminnan organisointi ja henkilöstöhallinnolliset tehtävät. Toimi on uusi, mikä antaa hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi kehittä-mismyönteisen ja energisen työyhteisön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto täydennettynä soveltuvalla esimies/hallinnon koulutuksella ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattilaisena. Eläke-edut määräytyvät kunnallisen eläkesäännön mukaan. Palkka ja työehtoja koskevat määrä-ykset KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista suojaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinto-distus terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vanhustyön johtaja Raija Jauhiainen p. 044 4793 540 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044 4793 463. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 14 B, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Sinulle suositellut työpaikat