Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vuosiloman sijaisuudet Ylöjärven kotihoidossa

Tule tekemään laadukasta, asiakaslähtöistä ja merkityksellistä työtä Ylöjärven kotihoidossa.
Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana, tuet tiimin lähihoitajia omahoitajan tehtävässään sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssäsi tarvitset aktiivista, itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa saat hyvän perehdytyksen mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Valitulla tulee olla voimassa Tartuntalain (1227/2016) 48§ mukainen rokotesuoja.

Voimassa oleva ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2551,53€/kk lisäksi käytössämme on pysyvyyslisä 200€ /kk. Koeaika määräytyy sijaisuuden pituuden mukaan.

Sijaisuuden kesto 1-3 kk tai sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilöt Anne Helenius p. 050 5342 825, Terhi Heiskanen p. 050 5342 846 ja Eija Myllymäki p. 050 357 0756. Tiedustelut myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Rotikontie 4, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat