Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana vakituinen sairaanhoitaja/terveydenhoitajan toimi Pääskypellon palvelukotiin. Pääskypellon palvelukoti sijaitsee Peippolassa, osoitteessa Haarapääskyntie 4.

Työ alkaa 01.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, jossa toteutetaan kuntouttavalla työotteella tiimityötä. Hakijalta edellytetään myönteistä asennetta, kiinnostusta osallistua talon toiminnan kehittämiseen hoitotiimin jäsenenä ja tarvittaessa toimia esimiehen sijaisena.

Tällä hetkellä työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Molempien kotimaisten kielten hallinta luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, ennen koeajan päättymistä. Koeajan aikana valitun on toimitettava hyväksytty todistus Love suorituksesta. Koeaika on 6 kuukautta.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.08.2022 klo 12 Hae työpaikaa-linkin kautta.

Lähempiä tietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen, puh. 040 4899 855 tai ann-charlotte.lindfors-nenonen@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/ikaihmiset-2/ikaihmisten-asuminen/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähempiä tietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Ann-Charlotte Lindfors-Nenonen, puh. 040 4899 855 tai ann-charlotte.lindfors-nenonen@porvoo.fi

Lisätietoja

Pääskypellon palvelukoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Haarapääskyntie 4, 06400 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat