Skip to main content
test

Haemme kahta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vastaanottotyöhön, kyse on sijaisuudesta ajalle 1.8.2022-30.6.2023.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työ koostuu pääasiallisesti vastaanottotyöstä; kroonisten sairauksen seuranta ja hoito, akuuttisairaanhoito sekä haavahoitoa. Kokemus vastaanottotyöstä lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Apunasi on päivittäin konsultaatiolääkäri ja osaava työyhteisö.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (terveydenhoitaja/sairaanhoitaja) tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,25 h/ viikko. Palkka määräytyy SOTE- sopimuksen mukaan, palkka on 2643,04 / kk. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Senja Kangas, senja.kangas@loviisa.fi, puh 044 505 1978
palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh 040 188 3654

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat