Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Haemme vakituista sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa terveysasematoimintaan. Toimimme Kivenlahden terveysasemalla, Soukan terveysasemalla sekä asiakaspalvelukeskuksessa. Tarjoamme monipuolisen työn eri toimipisteissä, kannustavassa sekä moniammatillisessa työtiimissä.


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema


Työaika: 38.15/vk. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 7-18.30 välillä vaihdellen. Pääasiassa kuitenkin klo. 7.45-16 välillä.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä ja päiväaikaisesta päivystyksestä. Tehtävässä edellytetään myös hyvää asiakaspalvelutaitoa- ja asennetta, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Lisäksi edellytämme kykyä sekä oikeaa asennetta hoitotyön kehittämiseen perusterveydenhuollossa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä ja kykyä omaksua, kehittää uusia toimintatapoja ja käytänteitä. Arvostamme hoitotyön monipuolista osaamista pitkäaikaissairauksien hoidosta, hyviä tietoteknisiä taitoja mukaan lukien Lifecare-potilastietojärjestelmä osaaminen. Haavanhoito sekä diabetesosaaminen on arvokasta ammattiosaamista. Olemme virallisesti kolmekielinen kaupunki ja arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi puh. 09 81621

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Espoonlahden terveysasema
Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.