Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja kotihoito (2 kpl) - Naantalin kaupunki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja kotihoito (2 kpl) - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

kaksi (2) sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vakituista toimea (1551141 ja 1551145) kotihoitoon

Etsimme kotihoitoon sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa, joka suhtautuu avoimesti ja kehittämismyönteisesti kotihoidon haasteisiin ja kokee omakseen kotiympäristössä tapahtuvan hoitotyön. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja työskentelee tiimissä yhdessä lähihoitajien, kodinhoitajien ja fysioterapeutin kanssa. Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ sisältää sairaanhoidollisten työtehtävien lisäksi perushoitoa.

Työ edellyttää hyvää ammattitaitoa, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme monipuolista työkokemusta sairaanhoidollisista tehtävistä ja kokemusta kotihoidosta. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana/terveydenhoitajana. Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Edellytämme työhön valittavalta henkilöltä ajokorttia, oman auton käyttöä, hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde alkaa 2.9.2019.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 22.7.2019 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali
Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 33 02453 tai hannele.saarinen(at)naantali.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan