Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme tiimiimme sairaanhoitajaa /terveydenhoitajaa tai alan opiskelijaa (min. 140 op) kesälomien sijaiseksi 31.5.21 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaan hoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa toimien sairaanhoidollisena asiantuntijana. Teet myös moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, kehittämismyönteistä toimintatapaa ja halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan parhaan huomioiden. Meiltä saat tiimin tuen ja riittävän perehdytyksen, iloisen ja yhdessä toimivan työyhteisön, joka haluaa välillä myös nauraa yhdessä työn lomassa.

Toimimme itseohjautuvasti, ja meillä sinun on mahdollista tehdä halutessasi Voiman mukaisia työvuoroja, jossa tekemällä hieman pidempää päivää, tulee kaksi vapaapäivää enemmän kolmeen viikkoon. Työ painottuu arkiaamuihin.

Kotihoidon toimisto sijaitsee Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi tai sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna 140 opintopistettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidosta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Minna Colak,
p. 050 594 1146, arkisin klo 9-15.00.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Laajalahdentie 30, 2 krs., 00330 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat